De Lamborghini Aventador S Coupé het monster met 740pk

De Lamborghini Aventador is één van de bekendste modellen van de Italiaanse autofabrikant. Het is nu  dan ook eens tijd voor een update en dit doen ze met de nieuwe S-versie. 

De nieuwe Aventador S is op veel plaatsten geüpgraded. Zo is de voorbumper aangepast om meer downforce te creëren en is de achtervleugel aangepast. De Aventador S is ook lichter gemaakt dan het standaard model. Maar het echte verschil zit hem in de nieuwe vierwielsturing. Hierbij bewegen de achterwielen tijdens het sturen ook mee.
Dit heeft bij hoge en lage snelheden een verschillende werking; bij de lage snelheden wordt bijvoorbeeld de draaicirkel kleiner, wat ideaal is voor krappe parkeerplaatsen.

Met zijn V12 6,5l motor is Lamborghini’s nieuwste vlaggenschip een echt monster. De motor produceert 740pk, wat 40 pk meer is dan zijn voorganger. Dit maakt hem dan ook een stuk sneller dan zijn voorganger. De Aventador S haalt de 100 kilometer per uur in slechts 2,9 seconden en heeft een topsnelheid van wel 350 km per uur. Dat moet haast wel genoeg zijn als je even snel boodschappen wilt doen toch?

lamborghini-aventador-s-coupe-001-1440x834 lamborghini-aventador-s-coupe-006 lamborghini-aventador-s-coupe-007

 

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.