De Amsterdam Denim Days zijn weer begonnen. Dat betekend dat Amsterdam weer wordt overspoeld met denim gerelateerde activiteiten. Eén van die activiteiten vindt plaats bij Number Nine.

Kings Of Indigo (KOI) kennen we natuurlijk allemaal. Het Nederlandse jeans merk bestaat 2012 en maakt hun kleding op een verantwoorde manier. Aankomende zaterdag hebben ze samen met retailer Number Nine een evenement. Je kan je broek ter plekke laten patchen en genieten van een biertje, fris of gin-tonic. Klinkt als een prima zaterdag toch? Bekijk hier het evenement en zet jezelf op aanwezig!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.