De Mercedes G-klasse is naar mijn mening de meest luxe SUV op de markt. Het grootste probleem van de auto is alleen het benzine verbruik, zeker in het jaar 2017, is het niet echt meer acceptabel.

Gelukkig heeft het Australische bedrijf Kreisel hier een oplossing voor. Zij hebben namelijk net een elektrische versie van de G-wagon onthult waardoor je zelfs in dit monster goed voor het milieu kan zijn. Ze hebben de G-wagon uitgerust met 2 elektrische motoren die maar liefst 480 pk leveren. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de niet bepaald lichte G-wagon van 0 naar 100 gaat in niets minder dan 5,6 seconden. Door de snel laad functie en het bereik van 300 km zal het voor de meeste mensen een ideale auto kunnen zijn. Het heeft de luxe en kracht van een SUV, maar is veel duurzamer. De auto is nu nog een prototype, maar het zou goed kunnen dat hij ooit nog op de markt komt. Het prijskaartje van de auto is nog onbekend.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.