Full hype kit op wintersport met Kith’s Aspen collectie

Een beetje swag hebben op de pistes kan best wel lastig zijn. Je wilt er natuurlijk goed uit zien, maar de meeste Supreme kleding is niet echt gemaakt om in te snowboarden (afgezien van onderstaande goggles).

snowboard-supreme-doggo

Ronnie Fieg heeft hier een oplossing voor, en dropt een winter collectie van Kith die speciaal voor wintersport gemaakt is. De inhoud van de collectie is al een tijdje bekend. Deze werd namelijk geshowd op Kith’s eerste Fashion Week show op New York Fashion Week eerder dit jaar.
De collectie is online verkrijgbaar en wordt ook verkocht in de Kith pop-up store in Aspen. Om de achterliggende gedachte van Ronnie Fieg achter deze collectie en pop up store te ontdekken, heeft Hypebeast de volgende video geschoten:

Ben je toevallig deze winter in de buurt van Aspen? Dan is het zeker een aanrader om even langs te gaan bij de pop-up store (als-ie er dan nog is).

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.