Britse humor, stereotype Amerikanen en vooral hele dikke actie: Kingsman the Golden Circle

In deel 1 van Kingsman, genaamd ‘The Secret Service’, zagen we hoe Eggsy (gespeeld door Taron Egerton) van joyridende straatschoffie werd getransformeert tot echte gentleman dankzij zijn Kingsman-recruitment door Harry (gespeeld door de über-Brit Colin Firth). Dat er een sequel op Kingsman aankwam werd in april al bekend gemaakt, maar eerder deze week verscheen dan ook een ‘extended trailer’ met nieuwe beelden.

In de nieuwe trailer is te zien hoe Eggsy spectaculaire actie beleefd in een typisch Londonse cabbie en ontpopt zich een nieuwe arch-enemy in vrouwelijke gedaante (Julianne Moore). Nadat de Kingsman Tailorshop en headquarters op brute wijze worden opgeblazen, zoekt Eggsy heil aan ‘The Other Side of The Pond’ bij een Amerikaanse secret service agency genaamd Statesman. Hier ontmoet hij een paar Texaans-uitziende gasten; Agent Tequila (Channing Tatum) en Agent Whiskey (Pedro Pascal – die je kan kennen van Narcos) met wel hele bijzondere skills. Wat volgt zijn een paar epische vecht- en schietscènes met cowboy gunshots en een skipping rope – of lasso, wha’evah – on steroids… Deel 1 zat al vol met crazy actie en een paar absurde plottwists, dus dat beloofd voor The Golden Circle ook weer veel goeds.

Bonus: Mr. Porter haakt ook opnieuw aan voor een sequel van de Kingsman bespoke kleding collectie. De bespoke collectie gaat gepaard met een re-release van de special-edition TAG Heuer Connected Modular 45 smartwatch, die Taron Egerton in de films ook draagt. Deze smartwatch komt met een prijskaartje van maar liefst €3600,-, maar was ondanks dit godsvermogen de laatste keer binnen no-time uitverkocht.

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!