Kerstboom nodig? Bestel het dan via UberTREES

Iedereen kent Uber wel, die taxi service die via een app werkt. Wij gebruiken het zo vaak dat we niet eens meer weten hoe je een normale taxi besteld. Maar zei er nou iemand kerstboom? Huh..

Zo rond de feestdagen wordt het weer tijd om je voor te gaan bereiden op het kerst diner dat je thuis moet gaan geven voor heel je familie. Het eten moet goed zijn, maar je huis moet ook wel een beetje on fleek zijn. Het belangrijkste en het meest vervelende is de kerstboom regelen. Je kan dat ding moeilijk meenemen in de metro en op de fiets ga je het waarschijnlijk ook niet overleven. Als je een auto hebt wordt het al een stuk makkelijker, maar daarna ben je toch weer een uur je auto aan het stofzuigen door alle zooi die van de boom afkomt.

Nu heeft Uber iets tofs bedacht voor de feestdagen. Ze gaan kerstbomen bezorgen aan huis. De perfecte oplossing toch? Samen met Praxis komt Uber met UberTREES. Via je Uber app kan je een Nordmann van 175 cm bestellen voor 30 euro en je krijgt er ook nog een standaard bij. De actie is op 7 en 8 december en is beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

 

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.