Ken je deze Gadgets al?

Er zijn tegenwoordig zoveel gadgets op de markt dat je waarschijnlijk al totaal niet meer volgt wat er allemaal uitkomt. Om het wat makkelijker te maken zijn hier een paar van de doperen dingen die nu verkrijgbaar zijn. 

 

Snap Spectacles

Hypebeast Top Ten Best Tech 2016 Google Nike Xiaomi Microsoft Pokemon Go Nintendo DJI Snapchat

Ben jij heel de dag aan het Snapchatten? Dan zijn de Snap Spectacles echt iets voor jou. Deze bril wordt door Snapchat zelf gemaakt en is bedoeld om je vrienden te laten zien wat jij ziet. Het is mogelijk om met de bril foto’s en video’s te maken en via bluetooth door te sturen naar je telefoon. De case waar de bril in komt is ook gelijk de lader van de bril. Zo kan je de bril altijd veilig opladen. Het is nog wel een probleem om aan de Snap Spectacles te komen. Ze worden via zogenaamde Snapbots verkocht wat een soort van snoepautomaten zijn maar dan voor de brillen. Snapchat zet de Snapbots om de zoveel tijd op random plekken neer en ze zijn jammer genoeg nog niet in Nederland geweest.

AirSelfie

Afbeeldingsresultaat voor AirSelfie

De AirSelfie is echt het ideale middel als je groepsfoto’s wilt maken. Je selfie stick is er niks bij. De AirSelfie is een drone die in de case van je telefoon leeft. De drone is dan ook kleiner als je telefoon. En de drone is ook bestuurbaar met je telefoon waardoor het niet nodig is om extra controllers mee te slepen. De drone heeft een totale vliegtijd van ongeveer 3 minuten, maar kan weer opgeladen worden door de case zelf. Het project is nog een kickstarter project en als je meer info wilt kijk dan even hier.

Onewheel 

onewheel-4

De Onewheel is misschien wel de reden dat je nooit meer ergens naartoe wilt lopen. Dit typische uitziende vervoersmiddel is zelf balancerend en geeft het gevoel dat je op een snowboard staat. Het is heel geschikt om op de weg te gebruiken maar het kan ook heel goed offroad gebruikt worden als je wat meer spanning wilt. De Onewheel heeft een bereik van ongeveer 10 kilometer en een maximum snelheid van 24 kilometer per uur. Je kom dus best snel op je bestemming aan. De Onewheel is niet goedkoop en kost 1500 dollar. Als je meer wilt weten kijk dan even hier.

Anki Cozmo

Afbeeldingsresultaat voor Anki Cozmo

Heb je altijd al een robot willen hebben? dan kan Cozmo je eerste echte robot zijn. De Cozmo is je nieuwe homie op je bureau en zal je leven een stuk leuker maken. De kleine robot heeft een dock als oplaadpunt en en 3 kubussen waar hij en jij mee kunnen spelen. Zo zijn er verschillende spelletjes die jullie samen kunnen doen maar Cozmo kan er ook alleen mee bezig zijn. De kleine robot leert en ontwikkelt zijn eigen karakter hoe langer je hem hebt en toont ook emoties. De Cozmo is ideaal om wat tijd te verdrijven tijdens werk of als je even een pauze wilt tijden het studeren. De Cozmo is nog niet verkrijgbaar maar zal binnenkort hier online komen.

Fidget Cube

Afbeeldingsresultaat voor fidget cube

Ben jij ook zo iemand die altijd met ze pen aan het klikken is of je voet niet stil kan houden tijdens een les. Dan moet je de Fidget Cube is proberen. Dit kleine blokje zorgt ervoor dat je altijd je onrustige tik kwijt kan zonder dat mensen zich hier aan storen. De Cube heeft aan alle kanten verschillende dingen die je kan klikken draaien en bewegen. Volgens de ontwikkelaar kan het zelfs helpen om je beter te focussen als je makkelijk door kleine dingen afgeleid word. De Cube past makkelijk in je broekzak dus je kan het overal mee naartoe nemen. Meer weten? kijk dan hier.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.