Maak kennis met Jewelry Gang

Maak kennis met Jewelry Gang. Een merk dat je in 2018 zeker in de gaten moet houden!

Vertel even kort wie je bent
Mijn naam is Selphie, je spreekt het uit als ‘Selfie’. Maar die grap kan je in 2018 echt niet meer maken haha. Ik ben zeventien jaar. Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn afkomst, ik ben half Chinees en half Maleis. Ik houd mezelf bezig met fashion, daar ligt ook zeker mijn passie. Maar omdat ik niet werk heb ik aardig wat vrije tijd over, tot nu. Sinds kort ben ik namelijk begonnen met ondernemen, ik heb mijn eigen bedrijf; Jewelry Gang.

Wat is Jewelry Gang?
Jewelry Gang, de naam zegt al genoeg. Jewelry Gang is een webshop dat sieraden verkoopt geïnspireerd op streetwear. Denk aan chains, oorbellen en ringen.

Hoe kwam je op het idee van Jewelry Gang?
Ik ben op het idee van Jewelry Gang gekomen deels door mijn volgers op Instagram. Ik deel namelijk vaak mijn aankopen via Instagram, zo wilde ik ook een aankoop doen van een naamketting en dit deelde ik via mijn story. Al snel kreeg ik veel vraag van waar ik het vandaan heb gehaald. En ineens kwam er een flits met het idee van eigenlijk moet ik dit verkopen. En zo gezegd zo gedaan. De naam Jewelry Gang had ik eigenlijk binnen 10 minuten bedacht.  Hoe ik daar op ben gekomen, geen idee. Er kwam ineens een flits met het plan.

Waarom Jewelry Gang, wat onderscheid jullie?
Ik onderscheid Jewelry Gang van vele andere sieraden webshops door mijn sieraden ook aan mannen te bieden. Er zijn daar echt te weinig van, vooral in Nederland en vooral geïnspireerd op streetwear. Maar ik verkoop ook sieraden van goede kwaliteit wel dat het nog affordable is zoals Gold Filled en Sterling Silver, in de toekomst ook echt goud.

Wat zijn de toekomstplannen?
Pfoe, toekomstplannen. Vette sieraden uitbrengen dat sowieso, influencers en artiesten benaderen om Jewelry Gang te promoten. En later ben ik zeker van plan om een eigen winkel te openen. Maar dat zal ik eerst klein moeten aanpakken door bijvoorbeeld eerst mijn sieraden bij concept stores aan te bieden. Maar voor nu ben ik van plan meer sieraden te creëren.

Check zeker even de shop hier en volg Jewelry Gang op Instagram om op de hoogte te blijven!

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!