Het alles in 1 betaalmiddel Plastc Card

Een portemonnee overal mee naartoe nemen is misschien iets wat je na 2016 niet veel meer gaat doen. De Plastc Card is namelijk het enige wat je nog nodig hebt.

 Al je verschillende pasjes en geld nemen best wat ruimte in beslag en een dikke portemonnee wordt niemand vrolijk van. Nu is er een nieuw concept de smartcard. De smartcard is een pas waar je al je verschillende pasjes op kan zetten. We hebben het niet alleen over betaalpasjes maar ook lidmaatschapskaarten van bijvoorbeeld de fitness of cadeaubonnen. De perfecte oplossing als je bijna niks wilt meenemen.

Plastc is een bedrijf dat in Amerika al redelijk groot aan het worden is en misschien wel 1 van de beste smartcards maakt. De kaart is in te stellen via een app en kan maximaal 20 verschillende kaarten opslaan. De kaart is instelbaar via het display en kan makkelijk van setting gewisseld worden. De eerste vraag is natuurlijk is zoiets wel veilig? Om de kaart te openen moet een code gebruikt worden zodat niet iedereen je kaart zomaar kan gebruiken. Daarnaast krijg je ook een melding op je smartphone als je  30 meter van de kaart vandaan bent. Dit is ideaal voor de vergeetachtige mensen onder ons. En als je kaart gestolen is kun je via de app al de gegevens van de kaart afhalen. Als je denkt dit moet ik hebben klik dan hier en bekijk ook even het filmpje hieronder.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.