Freshcotton praat met Adidas over de nieuwe EQT modellen

De nieuwe EQT modellen van Adidas zijn fantastisch door iedereen ontvangen. Eindelijk een keer geen Yeezy’s maar Adidas EQT modellen die domineren op Insta.

Ik weet nog steeds niet wat mijn favoriet is van de nieuwe reeks EQT modellen. Wat ik nu wel weet is wie het brein achter deze keiharde sneakers is. Fresh Cotton is namelijk naar Berlijn gegaan voor het release event en hebben meteen de ontwerper geïnterviewd! Super tof om wat meer informatie hierover te zien en strak in elkaar gezet.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.