Next level shoppen: Freshcotton bezorgt nu zelfs op Lowlands!

De moderne man winkelt allang niet meer alleen in de stenen winkel. Nu bij webshops ‘vandaag besteld, morgen in huis’ steeds vaker de norm is, zou je denken dat het daar qua service wel ophoudt. Nou, niet dus! Freshcotton tilt het begrip service naar een compleet nieuw niveau door als eerste webshop ooit op Lowlands te bezorgen! Heb je een schoon shirt of onderbroek te weinig ingepakt, dan is dat dus geen enkel probleem.

Tijdens het weekend van 18 tot 20 augustus zal Freshcotton een pop-up shop openen op een van Nederlands grootste festivals: Lowlands!
In de pop-up is een exclusieve Freshcotton x Lowlands collectie beschikbaar, die niet online te verkrijgen is. Naast de functie van pop-up shop, zal de Freshcotton stand ook het hele weekend als pick-up point dienen voor online bestellingen. Bestellingen die je voor twaalf uur ‘s nachts online doet, kunnen de volgende dag bij de stand worden afgehaald. Hoe chill is dat?! Je kan dus gewoon je festival dag met een frisse outfit beginnen als je ‘s avonds je laatste shirt hebt versmeerd tijdens een van de optredens!

freshcotton bezorgt op lowlandsfreshcotton bezorgt op lowlandsfreshcotton bezorgt op lowlandsfreshcotton bezorgt op lowlands

Om het nóg makkelijker te maken heeft Fresh op hun webshop een aparte festivalshop ingericht, met echte essentials voor een weekend feesten; onderbroeken, sokken, t-shirts, witte sneakers, zonnebrillen en nog veel meer!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!