fighetti

Het is misschien een tikkeltje vreemd om een artikel te plaatsen over een zwembroek zo eind oktober. Maar zet die zoektocht naar een nieuwe winterjas even stil en maak kennis met Fighetti.

Fighetti is een Nederlands zwembroeken merk dat door vele als beste zwembroek ever is geprezen. Denk aan: GQ, Quote en Esquire. Niet zo belangrijks als Daily Supply maar het zijn niet de minste. De beste heren van het merk komen nu met een nog betere zwembroek. Deze is namelijk gemaakt van afval uit de zee.fighettiAls je een liefhebber bent van zwemmen in de zee of oceanen moet het jou ook dwarszitten dat hier steeds meer rommel in terecht komt. Het doodt alles wat in deze wateren leeft. Er is dus hulp nodig. Hoe mooi is het dus dat jij kan helpen het water een stukje schoner te maken en daarvoor een hele toffe zwembroek terugkrijgt?

fighetti

Het merk is zojuist een Kickstarter begonnen en daarmee willen ze €25.000 ophalen om hun droom werkelijkheid te maken. Een groot voordeel is dat je veel korting krijgt als je ze helpt hun doel te behalen. Alleen maar win-win dus. Hoe graag ik jullie nog harder zou willen overtuigen om dit concept te steunen kan ik het filmpje wat de guys hebben gemaakt niet overtreffen dus daar verwijs ik jullie allemaal graag naar door. En vergeet dan niet om even het een handje te helpen met het behalen van het doel. Klik voor de Kickstarter pagina!

 

BewarenBewaren

DELEN