Wij Nederlanders zullen niet snel toegeven dat iets in België beter is dan bij ons. Maar bij het zien van deze villa moet je toegeven dat je best je huis in Nederland zou willen inruilen om in dit pareltje te wonen.

Deze villa bevindt zich in de buurt van Gent. Op zich best een leuke stad om te wonen en dan zeker in zo’n kast van een huis. Het huis straalt een hele luxe maar ook minimalistische look uit en het zou zo in de nieuwste James Bond film voor kunnen komen. Het huis is ontworpen door Govaert & Vanhoutte Architects die bekend staan om esthetische panden te ontwerpen. Het huis beschikt ook over elke overbodige luxe die je nodig hebt zoals: een sigaren en wijn opslag, een autolift en natuurlijk een steiger voor je jacht. O ja, en natuurlijk mag het zwembad niet ontbreken bij zo’n optrekje.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.