Dubai gaat next level met zelf vliegende passagier drones

Tesla en andere autofabrikanten zijn al een tijd bezig met zelf rijdende auto’s. Nu zijn ze nog steeds niet echt op de weg te zien. Maar in Dubai vinden ze dit niet genoeg, zij willen autonome drones die mensen rondvliegen.

Je denkt waarschijnlijk leuk idee maar het zal nog wel een paar jaar duren voordat autonome drones over Dubai vliegen. Nou niet dus. De drones moeten deze zomer nog over de stad gaan vliegen. De eerste vluchten hebben al plaatsgevonden waarbij ze over de Burj al-Arab vlogen.

De drone kan 1 passagier dragen van max 100 kilo voor een half uur lang. Je kan makkelijk via het touchscreen je bestemming invoeren en de drone brengt je er naartoe. Wat het tofste van het geheel zal zijn, is het geweldige uitzicht wat je hebt als je over de stad vliegt.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.