Dragon Ball Z x Adidas concept

58

Dragon Ball Z x Adidas, een collectie die veel goeds beloofd. Kamehameha Boost? Wie weet. Voor nu enkel nog ‘speculatie’!?

Yeezy Maffia kondigde afgelopen jaar al de samenwerking van Adidas en Dragon Ball Z aan, maar nu zijn er ook beelden op instagram te vinden. De collectie die komende herfst zou moeten komen is wel iets om naar uit te kijken, maar er is nog niks concreets. Zo circuleren er nu wel beelden van het Adidas Yung 1 model in een ‘Frieza’ colorway. En ook een Adidas Prophere in een ‘Cell’ colorway. Hoe realistisch dit is durven wij niet te zeggen, maar het beloofd heel veel goeds.

Zo is er ook een lijstje op instagram met daarom de Adidas modellen, met de bijpassende Dragon Ball Z colorways. Het lijstje gaat als volgt: Ultra Boost ‘ Yajirobe’ , NMD_CS1 ‘Mr.Popo’ , NMD_Racer ‘Mr.Satan’ , Futurecraft ‘Tenshinhan’. Maar wat wij willen weten: komt er ook een Goku, Gohan of misschien wel een Piccolo colorway? Nieuwsgierig? Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven. Bekijk nu de concept art die wij vonden op onze Instagram!

Dragon Ball Z x Adidas Dragon Ball Z x Adidas

DELEN