Zo zien de steden van de toekomst eruit

De wereld veranderd snel en dit geldt ook voor de steden. In deze documentaire gaat Oscar Boyson achterhalen wat van belang is voor de steden van de toekomst.

Voor de trouwe volgers van Casey Neistat zal Oscar een bekend gezicht zijn. Mocht je hem niet kennen, dan is dit je moment! Om de steden van de toekomst te creëren blijkt meer nodig te zijn dan alleen een paar unieke ideeën. Het delen van beschikbaar maken deze ideeën wereldwijd en voor iedereen kan een belangrijke rol spelen. De steden van de toekomst kunnen wel een goede oplossing bieden voor het behoud van de aarde. Want een dichtbevolkt gebied doet minder schade, dan een dunbevolkt gebied. Als je hier meer over wilt weten en de steden van de toekomst wilt zien moet je zeker even het filmpje checken.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.