Lookbook: DEZEEP “Broken Dreams”

De meeste mensen leven helemaal naar de feestdagen toe. Je krijgt cadeaus, je ziet je familie en het is gewoon de hele tijd feest. Maar wat als je dromen nou niet uitkomen tijdens de feestdagen?

Je kan dan als een zuur persoon zitten mokken. Maar gelukkig heeft DEZEEP een dikke collectie gedropt genaamd: Broken Dreams. Dus mochten jouw dromen helemaal verpest zijn, dan kan je in ieder geval op al die blije mensen stunten in één van de items van DEZEEP.

dezeep

De collectie bestaat volledig uit lila items. Een kleur die we tot nu toe niet bij veel merken hebben gezien. Als dit dé kleur wordt van 2017 ben je in ieder geval op tijd als je snel iets aanschaft. Je vindt de hele collectie online bij DEZEEP!

dezeep

dezeep

dezeep

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.