Advertentie - Klik voor meer

Dat de mode afgelopen jaar sterk is veranderd dat is duidelijk. Zo is er nu de ‘Designer Hike’ trend. Comfortabele stylish kleding voor een stevige prijs. Denk bijvoorbeeld aan €890 voor onderstaande Gucci Flashtrek veterboots.

Maar één ding is zeker, erbij horen of gewoon hip zijn kost je flink wat geld. Sneakers van meer dan €600 of een heuptasje van €420. Als je er bij wilt horen dan moet je dokken. Zo is de mode laatste jaren sterk richting ‘designer’ kleding gaan groeien. En hoe dat komt? Waarschijnlijk omdat het ‘showen’ of ‘flexen’ via Instagram een ding is geworden. Mensen die lekker verdienen zijn niet bang om het uit te geven. Zo lopen zij in merken als Balenciaga, Dsquared, Stone Island, Off-White en ga zo door. Bijenkorf speelt hier dan ook goed op in. Hun aanbod voor de ‘designer hike’ trend is namelijk enorm. Benieuwd? Speciaal voor jullie hebben wij een paar van de tofste items op een rijtje gezet. Alle items samen combineren gelijk een keiharde outfit!

Onze favoriete ‘Designer Hike’ items van de Bijenkorf!

Advertentie - Klik en shop

We beginnen met een favoriet van ons. De Balenciaga Track Trainer. Laat je Triple S maar achter in 2018. De Balenciaga Track Trainer is dé nieuwe sneaker voor dit jaar. Sportief, snel, licht en gewoon een keihard design. Je shopt deze Balenciaga Track Trainers nu voor een kleine €675 op de webshop van Bijenkorf!

Designer Hike Bijenkorf

Een heuptasje, of een fannypack mag natuurlijk niet ontbreken in je kast. Deze heuptas van Dsquared 2 blijkt een hot item te zijn. Hij is namelijk bijna uitverkocht, en dat voor €420. Daar krijg je wel wat voor terug natuurlijk. Een uniek design en premium materialen. Shop deze Dsquared2 heupzak snel voor hij is uitverkocht op de webshop van Bijenkorf!

Designer Hike Bijenkorf

Om je outfit verder af te maken heb je een goed designer t-shirt nodig. Daar heeft Bijenkorf er genoeg van. Daarom hebben wij onze favoriet voor jullie uitgekozen. Dit t-shirt van Palm Angels heeft zeker een uniek design. Het lijkt namelijk of het beveiligingslabel nog op je shirt zit. Hate it or love it, wij vinden het een keihard en uniek design. Shop dit t-shirt van Palm Angels nu voor €209 op de webshop van Bijenkorf!

Met 3 bovenstaande items kan je al een goed begin van een keiharde outfit maken. Om deze outfit een stukje completer te maken ontbreekt er nog een designer vest. Zeker nu er nog sneeuw wordt verwacht! Geen probleem, Bijenkorf verkoopt ook Gucci vesten. Dit Gucci vest met een aanwezige print is natuurlijk wel een musthave item. Enige nadeel is de prijskaart. Shop dit Gucci vest nu voor €1099 (ja echt!) op de webshop van Bijenkorf!

Natuurlijk mag een broek niet ontbreken. Omdat de ‘Designer Hike’ trend staat voor comfortabel en stylish, hebben wij deze cargobroek van Off White uitgekozen. Uitgevoerd in het legergroen met genoeg zakken om alles kwijt te kunnen. Een broek die je outfit complimenteert. Shop deze Off-White cargobroek nu voor €629 op de webshop van Bijenkorf!

Dit waren onze favorieten. Nu zijn wij benieuwd, wat is jouw favoriete item en waarom? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertentie - Klik en shop