deBrotherz – Daarom (prod. by Xavier ‘el Fabrikante’)

Hier is ie dan, de nieuwe videoclip van deBrotherz. Het is de derde clip van de broertjes en het is weer een meesterwerkje!

De track staat nu een tijdje online en is nog steeds mijn favoriet. Geloof me als ik zeg dat deze track een speciaal plekje bij mij heeft gekregen. Ik heb ‘m vaak geluisterd als ik de dag ff niet zag zitten. Daarom ben ik ook gewoon trots dat het weer een te gekke clip is geworden. Zoals we bij de release van de track al zeiden is dit de eerste officiële track in samenwerking met La Fabrica Artistica. Bekijk de clip hieronder en show ze wat liefde!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.