De vraag die je moet stellen bij het maken van een hamburger

Een hamburger maken lijkt zo simpel maar veel mensen, restaurants en vooral kiosken op stations vern**ken het toch op één of andere manier.

Anthony Bourdain is misschien wel mijn favoriete kok/programmamaker/culinair genie. Deze man heeft écht smaak en is niet iemand die de fancy-pants uit loopt te hangen in 3-sterren restaurants. En hij heeft DE vraag die je moet beantwoorden als je hamburgers maakt.

Maakt dit mijn burger beter?

Veel restaurants gooien een hamburger zo vol met 8 verschillende soorten groente, schimmelkaas, brie en camembert, een speciale burgersaus met gebakken, gefrituurde en gestoomde uitjes maar maakt dit die burger beter? Anthony legt het je in het filmpje nog een keer haarfijn uit! Smakelijk!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.