De Steel Runner van Filling Pieces is something else!

De tweede Spring/Summer ’17 drop van Filling Pieces staat online! Het is een uitgebreide drop waarin een nieuw model is geïntroduceerd, de Steel Runner.

Dat Filling Pieces blijft innoveren met verschillende modellen is geen verrassing meer. Elk jaar zien we modellen komen en gaan. Ik zat tussen de collectie te scrollen en de Steel Runner sprong er echt uit. De shape van deze runner is echt perfect. De neus loopt mooi af en de zool is groot maar niet te grof. Daarnaast is de sneaker bijna volledig uit één stuk premium suède gemaakt. Hierdoor is de geliefde luxe touch van Filling Pieces duidelijk aanwezig. Dit is voor mij de mooiste runner die het Amsterdamse label tot nu toe heeft gemaakt en ik verwacht dat ze hard zullen gaan. Mocht je ook verliefd zijn geworden, je kan ze hier kopen.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.