Ja je leest het goed, in sandalen. Het is misschien niet het meest ‘hippe’ item voor aan je voeten, maar Teva brengt daar verandering in.

Er komt namelijk een hele toffe samenwerking aan met het Japanse streetwear label Bedwin & Heartbreakers. De sandalen hebben een bandana print waardoor deze niet alleen anders zijn dan gewone sandalen, nee ze zijn gewoon hard. Wat een extra plus puntje is van deze luchtige stappers, is de Floatlite zool. Het is een duurzame en terugverende zool waarmee je flink wat kilometers kan afleggen op je vakantie bestemming. De Teva x Bedwin & Heartbreakers sandalen zijn eind Juli te koop op de website van het merk! 

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.