Vroeger waren speakers grote zwarte blokken die er totaal niet mooi uitzagen. Een goed geluid voor je woonkamer taste je inrichting dan ook erg aan. 

Tegenwoordig zijn geluidsinstallaties steeds stijlvoller geworden en zijn ze echt een toevoeging aan je inrichting. De bedenkers van Mellow gaan hier nog een stapje verder in en hebben een speaker in een tafel geïntegreerd. De houten tafel met een stoffe body ziet er niet alleen heel stijlvol uit maar zorgt ook voor een 360 grade geluidservaring. Het maakt dus niet uit waar je de tafel neerzet, je zal altijd goed geluid hebben wat ideaal kan zijn voor feestjes. De tafel heeft vier ingebouwde speakers en werkt via Bluetooth. De 6600mAh batterij zorgt voor ongeveer 7 uur speeltijd en kan ook gebruikt worden als mobiele oplader via de USB-aansluitingen. De tafel is nu alleen nog maar verkrijgbaar via Kickstarter. Kijk het filmpje hieronder voor een betere indruk.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.