Als je mij een beetje kent, weet je dat ik heel erg fan ben van bijna alles wat uit Zweden komt. Zo ben ik ook fan van het nog relatief jonge merk A Day’s March.

De dagen worden steeds kouder en zelf heb ik al overwogen om gewoon twee truien aan te trekken, want ik ben hier gewoon niet voor gemaakt. Nu is dat natuurlijk geen optie dus dan ga je opzoek naar een stijlvollere oplossing. Dikke knits en chunky jassen zijn uitermate geschikt om de winter van 2017 door te komen. A Day’s March heeft dit begrepen en wij worden dus op onze wenken bediend. 

Wat tof is van het merk, is dat het luxueuze materialen gebruikt maar erg betaalbaar is. Ze maken geen gebruik van multibrand stores en leveren dus direct aan de consument. Dit houdt de prijs laag. De materialen die ze gebruiken zijn vooral wol, Kashmir en flannel. Stuk voor stuk gemaakt om je warm te houden. Eén van mijn favoriete items staat hierboven, dat is de crewneck in Redwood gemaakt van lamswol. 

A Day’s March biedt een volledige collectie aan. Dus ook voor jeans en accessoires kan je terecht bij het Zweedse merk. Mocht je dus opzoek zijn naar kerstcadeaus of een hele toffe outfit. Neem dan een kijkje op hun website!

DELEN