Daniel Arsham’s ‘Connecting Times’ in Moco Museum

0
Advertentie - Klik voor meer

UPDATE: De show is officieel geopend. Ondanks dat nog niet de hele show gereed was hebben wij toch alvast de eerste beelden voor jullie. Bedankt Dennis, voor de mooie beelden. Ga jij ook kijken? Laat het weten in de reacties!

Advertentie - Klik en shop

De show is vanaf nu in het Moco Museum te zien, ga jij een kijkje nemen? Speciaal voor jullie doen wij via onze Instagram live verslag op zaterdag 19 januari. Volg jij ons al? Daniel poste alvast onderstaande post op zijn Instagram voor een voorproefje!

Daniel Arsham zijn expositie komt naar het Moco Museum in Amsterdam. De ‘Connecting Times’ expositie zal voor het eerst in Nederland te zien zijn! 

connecting times

Het Moco Museum in Amsterdam is dan ook het eerste museum in Nederland met een expositie van Daniel Arsham. De kunstenaar/artiest uit New York brengt in samenwerking met Galerie Perrotin en Galerie Ron Mandos zijn ‘Connecting Times’ expositie naar het Moco Museum. Naast de bekende ‘Eroded Wall Paper Room’ en de ‘Amethyst Ball Cavern’ komt Daniel Arsham ook met nieuw werk verteld hij aan het Moco Museum. De expositie is zo gemaakt om een surrealistische omgeving te creëren. Hij maakt gebruik van unieke fysieke vormen die er uit zien alsof ze door archeologen zijn opgegraven. Ken je Daniel Arsham nog niet? Dan moet je zeker even het filmpje hieronder checken om een deel van zijn werk te zien.

De ‘Connecting Times’ expositie zal van 18 januari 2019 tot 30 september 2019 in het Moco Museum in Amsterdam te zien zijn. Koop je kaartjes nu. 

Advertentie - Klik en shop