Nieuwe voorjaarscollectie 2019 Daily Paper

  0
  Advertentie - Klik voor meer

  Daily Paper heeft de nieuwe voorjaarscollectie van 2019 online gezet!

  Daily Paper is één van die Nederlandse streetwear merken die maar blijft groeien. Opgericht in 2008 door Jefferson Osei, Abderrahmane Trabsini en Hussein Suleiman. Sinds enkele jaren is Daily Paper zo hard gegroeid dat ze al opgepakt zijn door verschillende retailers. Denk bijvoorbeeld aan De Bijenkorf, Bruut, Freshcotton en nog vele meer! Daily Paper is uitgegroeid tot een uniek streetwear merk dat door half Nederland, maar ook zeker in andere landen veel gedragen wordt. Nu 2019 van start is gegaan zijn de meeste merken bezig om de voorjaarscollectie te droppen. Benieuwd? De nieuwe voorjaarscollectie 2019 van Daily Paper shop je hier!

  Advertentie - Klik en shop

  De collectie bestaat uit zachte kleuren in combinatie met unieke graphics. Oversized en colorbloacking zijn de grootste trends de laatste tijd, Daily Paper speelt daar goed op in. Ook zijn wij flared pants voor mannen, voor de man met lef. Het mooiste item vinden wij de nieuwe cargo pants, die shop je hier!

  Laat in de reacties weten wat jouw favoriete item is!

  Het is nu enkel nog wachten op het lookbook. En aangezien wij Daily Paper al langere tijd volgen weten wij dat deze er aan zit te komen. Blijf ons volgen om als eerste het lookbook van de SS19 collectie van Daily Paper te zien!

  Ander nieuws: Shop nu jouw meest stylish huispak bij ASOS!

  Advertentie - Klik en shop