Converse One Star voorjaar 2018 lookbook

De Converse One Star voorjaarscollectie is hier. Bekijk nu als een van de eerste het One Star voorjaar 2018 lookbook!

Dat Converse flinke stappen neemt is duidelijk. Zo werken ze samen met grote namen als J.W. Anderson en Vince Staple. Nu is daar dan ook een heerlijke gestylde shoot gedaan bij het ‘nieuwe’ One Star model. Ook zien we bekende gezichten terug, zoals Leo Mandella aka @Gullyguyleo. Een naam die alle Supreme liefhebbers onder ons wel kennen. En ook A$AP Nast van de A$AP Mob en bekend van eerdere samenwerkingen met Converse!

Maar genoeg daarover, meer over het One Star model. De One Star die al sinds 1974 bekend staat als de low-top versie van het All Star model brak in de 90’s pas echt door. Zo werd het model vanaf toen vooral in de straten gedragen en door skaters. Nu terug, en dikker dan ooit! Converse pakt uit met o.a. een platform zool voor de dames, originele colorways en een paar vernieuwingen. Nieuwsgierig? De collectie komt 1 februari online bij Converse. Bekijk nu alvast het volledige lookbook hierboven en laat ons weten welk paartje jij gaat halen!

Anders nieuws: check nu de nieuwe #DAILYPICS!

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!