Clip: Kempi – C-Klasse In De Winter

De nieuwe clip van Kempi staat nu zo’n twee weken online en wij blijven ‘m pompen. Shit is keihard maar duidelijk anders dan zijn vorige werk.

Toen Kempi net opkwam was ik echt een diehard fan. Ik heb zelfs bijna een uur gefietst om bij een optreden van de rapper uit Eindhoven te komen (ik was toen nog maar 16 en Uber bestond nog niet…). Rap ‘N Borie, Denk Ju Dat Ik Doof Ben, Zoveel Stress en ga zo maar door, ik ken ze nog steeds uit mijn hoofd. Maar deze track, C-Klasse In De Winter is echt wat anders. Zelfs als je geen fan was van Kempi was hiervoor ga je deze track keihard vinden. Ik ben heel benieuwd of zijn aankomende tracks vergelijkbaar zijn met deze track!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.