Buyer’s guide: Pink for less bij Voo Store

0

Nu de zomer is aangebroken en tijdens verschillende Fashion Weeks de Herfst/Winter collecties zijn gepresenteerd (sommige zelfs al voor 2018), is het startschot gegeven voor de Summer Sales. Zo ook bij Voo Store in Berlijn, waar we verrassend veel roze tegenkwamen. Een round-up van de beste items, op volgorde van awesome-ness:

 

7. Acne Studios Angus Salt Trouser – €290 – €145
Cropped enkels, tapered fit, relaxed waist, wat wil je nog meer? Niets dus. Belachelijk dure broek met nog steeds best een hoog prijskaartje, maar damn… Wat is dit een fijn item!

acne-studios-angus-salt-trouser-pink

 

6. Libertine-Libertine Twill Cap €45€22,50
Bad hair day? Last van de zon? Libertine-Libertine got you! Deze twill cap met klittenband sluiting maakt jou zowel festival- als perfecte schoonzoon-ready. Was al gunstig geprijsd, maar nu nog meer. Kopen dus.

libertin-libertine-twill-cap

 

5. Nike SB M T-shirt €30 – €15
Van een goede basic kan je er nooit genoeg hebben. Nike T-shirts zijn daar een goed voorbeeld van. Deze babyroze tee is lekker minimalistisch zonder zichtbare logo’s en betaalt zich dubbel terug deze zomer.

nike-sb-m-t-shirt

 

4. Soulland Erik Straight Fit Jeans – €130 – €65
Het Deense Soulland staat bekend om hun Scandinavische vakmanschap dat zij toepassen op tijdloze designs. De fit van deze Erik Jeans ziet er al heerlijk uit in denim-kleur, maar in roze mag-ie er ook zeker wezen.

soulland-erik-jeans-pink

 

3. Acne Studios Folke Sweater – €200 €100
Op het eerste oog een simpele crewneck, maar niets is minder waar als je de details ziet: dropped shoulder, oversized cuffs bij de hals en boord en splits aan de zijkanten. Dit is een pareltje die je het hele jaar door kan dragen!

Acne Studios Folke Sweater Pink

 

 

2. Nike Blazer Low – €90€45
De Nike Blazer is een erg geliefde schoen onder skaters. Supreme en Stüssy drukte er al eens hun stempel op, maar Nike bewijst dat er geen collaboration voor nodig is om deze schoen er goed uit te laten zien. All Pink upper, witte midsole en felroze outsole. Dit is een knaller.

nike-blazer-arctic-orange-sail

 

1. Common Project Achilles – €330 – €165
Dat we bij Daily Supply gek zijn op Common Projects bewijst Roman wel met zijn bescheiden, doch ijzersterke CP-collectie. Common Projects is het minimalism-tegenantwoord op de ultieme hype rondom de Supreme x Louis Vuitton collectie: geen uitbundige marketing, geen influencer-seeding, geen branding (afgezien van de serial numbers op de hiel, als je dat al als branding wilt zien) en tóch wereldwijd een favoriet worden. Nu ook nog eens heel voordelig, dus die mag je niet laten liggen.

common-projects-achilles-pink

 

That’s it folks. Voor tips hoe je je roze aankopen kunt stylen als je ze eenmaal in huis hebt, kunnen we de volgende video aanraden:

BewarenBewaren