Gevoelige live versie ‘Voor Jou’ van Bokoesam

0

Samen met een gospelkoor heeft Bokoesam zijn ‘Voor Jou’ in een extra emotioneel jasje gestoken. Zo als hij het zelf zegt: “Deze track is het meest persoonlijke nummer dat ik ooit heb gemaakt”.

Het album ‘Nachtvlinder’ van Bokoesam is sinds 19 oktober overal te beluisteren. Op dit album is zijn welbekende sound te horen, maar dan met een gevoelig randje. Één van deze nummers is ‘Voor Jou’, een ode aan zijn zoon. In dit nummer zegt hij te stoppen met drugs en uitgaan. Voor Red Bull Music – Uncut is Bokoesam samen met ZO! Gospel Choir en gitarist Remi Lauw een ruwe emotionele live versie op gaan nemen. Check deze hieronder.

“Deze track is misschien wel het meest persoonlijke nummer dat ik ooit heb gemaakt. Het klinkt als een liefdeslied en in het begin krijg je echt het gevoel dat het voor een meisje is geschreven. Later in het nummer hoor je dat het over mijn zoon gaat. Door de Uncut-sessie op deze manier te doen, met het koor en de akoestische gitaar en alles, hoop ik dat mensen begrijpen hoe belangrijk de track voor mij is. Het is een kant die ik nog niet eerder heb laten zien.”
– Bokoesam

Bokoesam live zien tijdens zijn tour dit najaar? Koop je tickets hier!

Bokoesam Nachtvlinder