De beste sneaker shots van 2018 op Instagram

0
Advertentie - Klik voor meer

Omdat het einde jaar in zicht is wordt het tijd om nog even terug te blikken. Wij laten jullie de beste sneaker shots van 2018 op Instagram zien!

Nu was 2018 voor de sneakers een heel goed jaar. Daarom hebben wij voor jullie de tofste sneaker shots van Instagram op een rijtje gezet. Alleen doen wij dit net even anders. Wij hebben de fotografen zelf de foto laten kiezen en daarbij het verhaal achter de foto laten vertellen. Benieuwd? Scroll snel verder om de beste sneaker shots van 2018 op Instagram te bekijken.


View this post on Instagram

| History Class |

A post shared by Gino Gold (@ginogold) on

“De Air Max 1 Black History Month in een klas. Beter dan deze locatie zou ik me niet kunnen bedenken. Deze schoen stond zeer hoog op mijn lijst grails. Ik blijf het een mooie schoen vinden. Als ze ooit met nieuwe shape zouden komen koop ik er gelijk 2”
– @Ginogold

Advertentie - Klik en shop

“Part-time perfectionist op school, werk en gedachtes. Van jongs af aan het ik de Nike “Air” series altijd wel dope gevonden. Vooral de Nike Air max 1 op nummer 1 en de Nike Air force 1 op 2. Bij mij op het gebied van schoenen gaat het puur om de details! Iets wat een algemene schoen waar 9 van de 10 mensen op lopen niet hebben. Materiaal moet on point zijn design moet opvallen en de afwerking van het totale plaatje moet als een knal zijn. Op die manier pak je mijn aandacht. Dat is wat Nike goed heeft gedaan met de 2 Silhouette. Ik draag alleen maar Exclusieve sneakers puur om mezelf af te wijken van de casual sneaker dragers in Rotterdam. Het gevoel wanneer je in schoenen loopt waarvoor je lang hebt gecampt en mensen inde stad verbaasd zien kijken and i’m like.. ik had de mogelijkheid ze te krijgen en jij niet! Thats the Vibe I love!”
– @Fahimkar

View this post on Instagram

TN Biscuits

A post shared by Appie | Ivory van Appeven (@appieshot) on

“In 2017 was een van mijn favoriete aankopen de Silver Bullet uitvoering op de Air Max TN. Aan het eind van 2017 was een van mijn voornemens voor 2018 dan ook om me meer te richten op TN’s. Het hele jaar door waren er al een aantal goede colorways uitgekomen, maar toen ik na de zomer te horen kreeg dat er aan het eind van het jaar 3 van de originele kleuren uit zouden komen was ik al verkocht. De eerste release hiervan is de Hyper Blue. Voor het maken van deze foto heb ik me vooral gericht op de gradient waar de TN o.a. bekend om staat. Door de schoenen dicht bij mijn slaapkamerraam te zetten en de hoogte van het rolgordijn goed op elkaar af te stemmen zie je het kleurverloop niet alleen op de schoen en de doos terug maar ook op de ondergrond. Ook het verloop van de buitenzool naar de doos en vervolgens naar de vloer vind ik heel chill, omdat je die overgang eigenlijk niet eens meer ziet maar naadloos overloopt.”
– @Appieshot

“Afgelopen AirMaxDay maar eens al mijn Air Maxies op een hoop gegooid, had het geduld en de ruimte er niet voor om er een mooi geometrisch patroon van te maken. Ik heb wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om er een timelapse van te klikken, die op zijn beurt weer een plekje kreeg in een klein Air Max filmpje wat ik ter ere van Air Max Day inelkaar had gezet. Dom detail is dat ik mijn favoriete paartje, de AM1 Amsterdams, vergeten was erbovenop te gooien. Dat filmpje kan je hier checken trouwens.
– @Remycadier

View this post on Instagram

OG stands for Orange. 🍊

A post shared by MICK (@heavycold) on

“Ik denk dat deze in mijn top vijf staat, puur omdat het zo clean is. Het lijkt bijna de OG, maar dan iets frisser. Uiteindelijk lagen ze in de sale rekken. Niets gaat boven een clean paartje Spiridons!”
– @Heavycold

“Deze foto heb ik geschoten in Kinderkrankenhaus Weißensee te Berlijn, Duitsland. Zoals de naam aangeeft, was deze plek een opererend kinderziekenhuis van 1911 tot 1997. Het heeft daarmee drie oorlogen overleefd. Nadat het opgekocht zou zijn maar niet werd gebruikt, is het in verval geraakt en is het nu vooral een walhalla voor daklozen, graffiti artiesten en urbexers. Ik behoor tot de laatste categorie en was in mijn hele Berlijn trip hier het meest enthousiast voor. Eenmaal aangekomen leek de locatie zo goed als ontoegankelijk alszijnde omgeven door grote hekken. Maar met een rebelse mentaliteit vond ik een spot waar het hek een beetje verbogen was en wist eroverheen te springen. Niet geheel vlekkeloos; mijn knie schaafde langs een scherp uiteinde van het hek en leidde gelijk tot bloeden. Een beetje maar, hoor. Het was het sowieso waard om deze unieke plek te exploreren. Door pikdonkere kamers met gammele ondergronden en ontelbare brokstukken van hout en steen wist ik mijn weg naar binnen te banen. Als het aan mij lag zou ik er letterlijk de hele dag non-stop fotograferen, want elke ruimte bood weer nieuwe opties voor interessante invalshoeken. Op de bovenste verdieping verbogen de meest glorieuze zonnestralen zich langs ingezakte delen van het pand, wat zorgde voor verschillende lichtspotjes op de grond. Daar wilde ik graag gebruik van maken. Ik was op zoek naar een onthullende spot, maar niet een die mijn sneakers compleet zou tonen; het moest een beetje spannend blijven. Met hulp van mijn lieftallige vriendin achter mijn lens heb ik dit memorabele moment weten te vereeuwigen.”
– @Iconicksoles

View this post on Instagram

Parra meets Pigalle 🌈

A post shared by Nikki van Toorn (@nikkivantoorn) on

“Ik was in Parijs met 3 vrienden, en dan moet je natuurlijk langs Pigalle Basketbal gaan. Zo doende, schoenen mee en gaan! Het veld is zo tof, dat eigenlijk elke hoek goed is. Ik had in principe de Parra’s aan ,maar omdat ik graag mijn shots neem, heb ik samen met een van de vrienden waarmee ik was van schoenen geswitcht. Dit was dan wel 1 maat te klein, maar je moet er iets voor over hebben toch? Eindstand: één van mijn fave on feet shots die ik in 2018 heb gemaakt. Omdat 1: ik heel blij ben met hoe de kleuren van Parra en Pigalle samen werken. En 2: omdat het me herinnert aan een gezellige dag in Parijs met vrienden!”
– @Nikkivantoorn


View this post on Instagram

nbhd brgd 👣

A post shared by Vlad Ciutacu (@vladieboi) on

“Deze foto is niet speciaal in termen van achtergrond of compositie (hey, ik heb nog veel betere!). Maar het heeft een soort emotionele waarde voor mij. Ik had het geluk om dit paar al vroeg in handen te krijgenvoor de release. De gelegenheid gebruikte ik om wat content te maken. Dat hij het zo goed zou doen had ik nooit verwacht. De foto is zelfs gebruikt als voorbeeld voor een illustratie door @Kickposters! ”
– @Vladieboi

Uiteraard zijn er vast nog veel meer goeie sneaker fotografen. Dit is dan ook een selectie van onze favorieten. Wat is jullie favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Advertentie - Klik en shop