Bentley showt eerste stap naar de toekomst met EXP 12 Speed 6e

Bentley wordt al jarenlang als één van de meest luxe automerken gezien, maar eigenlijk loopt Bentley al jarenlang achter op andere merken. Gisteren op de autoshow van Genève hebben ze eindelijk laten weten dat ook zij de stap naar de toekomst gaan maken.

Wat is deze stap naar de toekomst? zal je jezelf vast afvragen. Nou, Bentley gaat eindelijk een elektrische auto maken, namelijk de Bentley EXP 12 Speed 6e. Het nieuwe model is een concept, maar Bentley heeft wel laten weten dat ze in de toekomst een elektrisch model willen gaan verkopen.

De 6e is wel echt een Bentley met een unieke look. Wat wel echt het meest opvalt is de lichtgevende 6 in de grill. De lijnen van de auto zien er futuristisch uit en zijn er niet alleen voor de looks. De hood scoops zijn gemaakt om hitte van de batterijen weg te trekken en zo de prestaties van de auto te verbeteren. Een ander punt waarop de auto verschilt van de meeste andere auto’s zijn de zij-camera’s. De traditionele spiegels zijn bij dit model vervangen door camera’s en het ziet er echt heel dope uit. Het interieur heeft een bordeauxrode kleur met koperen accenten en natuurlijk een groot Oled-console dat elke elektrische auto moet hebben. De aansluiting van de stekker zit verwerkt achter de achterste nummerplaat zodat de lijnen niet verpest worden door een aansluiting. Of dit model realiteit gaat worden is nog maar de vraag, maar het zou wel heel tof zijn!

bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1 bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1 bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1 bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1 bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1 bentley-exp-12-speed-6e-electric-concept-1

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.