Heerlijk dat ik een titel als dit kan geven aan dit artikel. Want waren er maar meer merken zoals ASKET. Ik heb zelden een merk gezien dat namelijk zo open is over de kosten.

Dat je bij merkkleding betaald voor het merkje weten we allemaal. En ik moet eerlijk zeggen, ik betaal het graag. Naja graag, ik wil het gewoon hebben omdat het dat bepaalde merk is. Totaal belachelijk, klopt, maar over het algemeen waarborgt dat merkje ook de kwaliteit van een product. ASKET maakt kleding zonder merkje maar van de beste kwaliteit en dat heeft mijn ogen wel een beetje geopend.

asket

Het is super minimalistisch en elk product is gemaakt van fijne en duurzame materialen. Zo wordt de trui van cashmere in dezelfde fabriek gemaakt als Chanel producten. Best indrukwekkend. En om iedereen te verzekeren dat je niet teveel betaald bij ASKET laten ze precies zien wat hun kwijt zijn aan een product en wat ze jou laten betalen.

asket

Het merk heeft nu vijf productsoorten, in verschillende kleuren. Twee sweaters (één van cashmere en één van merinoswol), een T-shirt, een Oxford Shirt en een Pique Polo. Stuk voor stuk essentials voor in jouw garderobe. Ik ben helemaal fan van die Zweedse merk en vind het ook een tof concept. Bekijk hieronder meer kledingstukken en laat ons even weten als je wat hebt besteld!

Nog een leuk dingetje, ze hebben maar liefst 15 maten! Naast de traditionele XS t/m XL kan je ook nog een kiezen voor Short, Regular of Long. Superhandig als je bijvoorbeeld heel lang en slank bent, of kort en dik. Bestel je items op hun website!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.