Verschuil je voeten in Asics Tiger’s Gel Lyte Camo Pack!

De Asics Tiger Gel Lyte III en Gel Lyte V zijn misschien wel de twee meest populaire modellen van het merk met de tiger stripes. Ze hebben beide al meerdere malen metamorfoses ondergaan, al dan niet in samenwerking met bekende sneaker boutiques of personen als Ronnie Fieg. Asics Tiger laat met het Camo Pack wederom zien dat beide modellen ook zonder collaboration tot hun recht komen in toffe colorways.

Toen ik dit Camo pack voor het eerst zag, dacht ik: ‘Wow, zou dit de opvolger zijn van die Bape collaboration twee jaar terug?’ (die bestond uit een Gel Kayano en ook een Gel Lyte V)
Maar als je de sneaker van dichtbij bekijkt, zie je dat het niet Bape’s ‘First camo’-motief is dat de schoenen bedekt, maar meer een soort Duck Camo in pastel- en bruintinten.
Vooral bij de Gel Lyte V’s is het all over Camo patroon goed te zien, bij de Gel Lyte III’s zit het patroon ietwat verborgen op de tong en lining (camo verborgen, snap je hem nog?).
Hoewel beide sneakers deel uitmaken van hetzelfde pack, hebben ze toch een verschillende naam gekregen; de Gel Lyte V wordt de ‘Taupe’ genoemd, terwijl de Gel Lyte III’s de ‘Aloe’ genoemd worden.

Het Camo pack is tot nu toe alleen nog maar gereleased bij onze oosterburen; Afew-Store en 43einhalb hebben nog geselecteerde maten van het pack beschikbaar. Staat jou maat er niet meer tussen, dan zul je even geduld moeten hebben. Wij denken dat het niet lang meer zal duren voordat ze ook bij andere retailers verschijnen!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!