Wat hebben vintage horloges en denim met elkaar gemeen? Meer dan je denkt. Het zijn beide kwaliteit producten die alleen maar mooier worden door het dragen en er wordt veel werk gestoken in het maken.

Zo ook in de denim strap die de twee shops samen hebben ontwikkeld. 85 stappen zijn er nodig om de eerste high quality denim starp van Nederland te maken. Er zijn twee versies, sky blu en double black die gemaakt zijn door de Kaufmann Company in Duitsland. Dit bedrijf heeft er een kunst van gemaakt om accessoires te maken.

Uiteraard is de stof van de strap ook niet ‘zomaar’ een stukje denim. De stof is gemaakt door de legendarische Kurabo Mill in Japan. Het is een raw denim strap, dit betekend dat net als bij je ongewassen spijkerboek je fades zal creëren. De manier hoe je leeft zal reflecteren in het bandje en het horloge.

Nu hoor ik jullie denken, waarom kwam dit artikel niet voor kerst? Het is namelijk het ultieme cadeau. Ik had simpelweg geen tijd, want KERSTSTRESS! Dus heb je nou volledig de plank misgeslagen en je vader een verschrikkelijk vieze bourbon gegeven in plaats van een fatsoenlijk cadeau. Dit is je kans om het helemaal goed te maken. Shop het bandje in store of hier!

DELEN