ALL THE BRANDS. NONE OF THE PAIN.

Winkelstraat.nl heeft een heel lekker filmpje online gezet. In samenwerking met Ray Depatti hebben ze echt een meesterwerk gemaakt.

Winkelstraat.nl staat bekend om het gigantische aanbod aan verschillende high-end merken. Een walhalla voor de echte fashionfreaks. In het filmpje zie je hoe de fotograaf en tattoo artiest de campagne tot leven brengen en hoe de modellen als een levend canvas worden beschilderd. Er zou ook een mannelijk model in het filmpje moeten zitten maar ik vrees dat ik iets te afgeleid was dus ik heb ‘m nog niet gevonden.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.