Nike gaat een hele lijn Silver Bullet Air Max’s uitbrengen!

De Nike Air Max 97 Silver Bullet is één van de meest gehypte Air Max Retro’s van dit moment. De afgelopen jaren heeft Nike ze al met regelmaat ge-restocked in gelimiteerde opgaven. Deze maand staat een wijdere release op de kalender met niet alleen 97’s in de iconische colorway, maar een heel pack aan Siver Bullet Air Max’s!

Nike Air Max 97 Silver Bullet 2017

Wat misschien niet iedereen weet, is dat de design inspiratie voor de Silver Bullet Air Max 97’s van de Japanse hogesnelheidstreinen komt. Deze hebben een zilveren kleur en een spitse vorm die ook in de shape van de sneakers terug is te zien. De rode hints geven de sneakers nét een beetje meer pop, waardoor de sneaker zo geliefd is onder sneakerheads.

Ikzelf heb het geluk gehad om eind februari een paartje te bemachtigen, maar vele sneakerheads grepen er toen naast, omdat er slechts een handjevol stockists waren. De nieuwe release van de Air Max 97 zal wijder beschikbaar zijn en is bijvoorbeeld ook bij Footlocker te koop. Voor wie straks toch naast grijpt, heeft Nike een paar alternatieven: er komen ook een Air Max 95, Air Max Plus (TN), Air Max Zero en voor de dames een Air Max Jewell uit in de Silver Bullet colorway!

Nike Air Max 95 Silver Bullet

 

nike-air-max-plus-silver-bullet

 

Nike Air Max Zero Silver Bullet

 

Nike Air Max Jewell WMNS Silver Bullet

 

De Air Max 97 wordt op donderdag 13 April gereleased via Nike en geselecteerde retailers wereldwijd. De rest van de Silver Bullet Air Max’s zullen verspreid over komende weken in de schappen komen te liggen.

 

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!