Toffe sneakers zijn niet meer genoeg, val op met de veters van Aglit Italy

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om op te vallen met exclusieve sneakers. Veel mensen zijn er tegenwoordig mee bezig en het is niet eens meer bijzonder als je iemand met Yeezy’s ziet lopen.

Aglit Italy zorgt er voor dat je jezelf kan onderscheiden van de horde met Premium veters. Dit doen ze op hun eigen manier, door veters te maken van luxueuze stoffen als Italiaans leer, denim, pluche en andere materialen die normaal gesproken niet voor veters worden gebruikt. Hun motto is dan ook “Culturally Driven with Luxury Standards”. De veters worden in Amerika gemaakt en het merk heeft één store in New York. In die store kunnen de veters zelfs nog gecustomized worden. Zo kunnen denim veters bijvoorbeeld in de winkel gedistressed worden. Hoewel Aglit nog redelijk klein is, is het zeker een bedrijf wat je in de gaten moet houden!
UpMag heeft een tof filmpje over Aglit Italy gemaakt die je hieronder kan checken. Wil je de veters kopen of heb je behoefte aan meer informatie? Ga dan snel naar Aglit’s website.

DEEL
Sneakers, Hip-Hop, pomades en burgers zijn een paar van de dingen waar je mij wakker voor kan maken. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar de nieuwste tech en gadgets. De beste combinatie vind ik een paar sneakers met een dry selvedge en dit draag ik eigenlijk ook elke dag.