Adidas Originals en Mastermind Japan steken de koppen weer bij elkaar!

Vorig jaar rond dezelfde tijd als nu werd de eerste ‘Boost-collab’ tussen Adidas Originals en Mastermind Japan gereleased. Deze collab bestond uit een Tubular Instinct hightop en de beruchte NMD XR1. Laatstgenoemde gaat tegenwoordig voor zo’n €700 resell over de toonbank. Binnenkort verschijnt een nieuwe collab, bestaande uit twee mid-versies van de EQT 93/17 en twee EQT Support Ultra Boosts.

Naast sneakers gaat deze collab ook gepaard met een apparel release. Een T-shirt, Hoodie en Zip sweater met Adidas’ geliefde Primeknit materiaal. Doordat Primeknit een relatief duur materiaal is, dat normaal vooral voor kleinere oppervlaktes wordt gebruikt (sneakers bijvoorbeeld), komt de kleding wel met een heftig prijskaartje. Het T-shirt kost maar liefst €130, de Hoodie €250 en de Zip sweater €300.

De sneakers daarentegen zijn niet onbetaalbaar geprijsd; zowel de EQT 93/17’s als de EQT Support Ultra Boosts zullen voor €200 verkocht worden.

De releasedatum voor deze samenwerking is gunstig: 29 september, voor de meeste van ons vlak na payday!

DEEL
Zeg je Hidde, dan zeg je sneakers! Hoewel het niet uit een medisch onderzoek is gebleken, durf ik gerust te zeggen dat ik verslaafd ben aan het kopen, kijken en bewonderen van sportief schoeisel. Ik zorg ervoor dat jij geen exclusieve sneaker-release meer mist en zal daarnaast af en toe andere fashion-gerelateerde posts schrijven. Mijn tweede verslaving is het binge-watchen van Netflix-series. Na House of Cards, Suits en Narcos ben ik inmiddels hooked aan de serie Arrow!