De Adidas Ultra Boost 3.0 komt in 11 kleuren

Het is wel duidelijk dat 2016 het jaar van Adidas is. Om de puntjes op de i te zetten releasen ze morgen nog even 11 verschillende kleuren van de Ultra Boost 3.0!

Waar je ook bent, waar je ook loopt, je ziet ze overal, de Adidas Ultra Boost. Sinds de uitvinding van deze ultra boost gaat het heel erg lekker met Adidas. Het is de perfecte combinatie van een sport en lifestyle sneaker. Ze lopen heerlijk en zien er goed uit. Er komen morgen 6 colorways voor mannen en 5 voor de dames uit van deze geliefde sneaker. De Adidas Ultra Boost 3.0 kun je kopen in het wit, zwart, navy, grijs, groen, rood en bordeaux. Al deze 11 paartjes zijn uitgevoerd in het nieuwe ‘Primeknit’ waardoor ze nog comfortabeler zitten. Het primeknit zorgt voor extra stabiliteit en laat de schoen meer ademen.

De 11 verschillende kleuren zullen morgen releasen en kun je shoppen bij Adidas online. De prijs ligt rond de $180 wat op zo’n €165 uit komt. Het nadeel van 11 kleurtjes is wel dat het kiezen wat lastiger maakt. Persoonlijk vind ik een all black of all white wel fijn, die gaan onder elke outfit, maar een goed kleurtje is ook nooit verkeerd. Sneakers zijn er om op te vallen, toch?

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!