Adidas kondigt de Superstar Boost aan

Ze weten maar niet van ophouden bij Adidas, zo komt er nu dan een Adidas Superstar Boost. Ze hebben het Superstar model letterlijk een ‘Boost’ gegeven.

Waar je ook loopt, het lijkt wel alsof iedereen Adidas draagt. En Adidas is van plan dat nog even vast te houden. Het merk met de drie strepen kondigde afgelopen vrijdag (3 februari 2017) de Superstar Boost aan. Het originele model blijft eigenlijk hetzelfde, enkel zal er ‘Boost’ in de zool verwerkt worden. Het idee achter dit nieuwe model is alles zo origineel mogelijk houden, maar met een technische upgrade. Het filmpje toont een preview van de gehele vernieuwde ‘Superstar’ collectie voor het voorjaar van 2017. De collectie zal vanaf 9 februari bij Adidas online staan vanaf €129,95. Check hieronder wat detailshots van deze nieuwe Adidas Superstar Boost!Adidas Superstar Boost Adidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar BoostAdidas Superstar Boost

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!