Wie is er klaar voor de NMD R2 Two-Toned? Adidas, Adidas, Adidas je komt er niet omheen. Yeezy hier, NMD daar. Man wat gaan ze lekker bij Adidas zeg!

Zo komt 6 April de Adidas NMD R2 ‘Two-Toned’ op de markt. Een van de best lopende modellen afgelopen jaar, de NMD. Een sneaker die we veel terugzien in het straatbeeld, jong, oud, man, vrouw iedereen lijkt wel een paartje te hebben. Het kan ook niet anders dat dit R2 model er ook kapot strak uit ziet. Uitgewerkt met gedetailleerde strepen op de upper knit, de welbekende 3 adidas strepen op de zijkant en afgewerkt met een rode zool. Een mooi detail is de rode bumper en heeltab! Uit ervaring kan ik jullie zeggen dat de NMD’s heerlijk lopen, en eentje zo clean als deze wil je gewoon rocken! Koop hem vanaf 6 April bij verschillende Adidas retailers (de prijs is nog onbekend, maar zal zeker rond de €150-€200 liggen).

Adidas NMD R2 Two-Toned Adidas NMD R2 Two-Toned Adidas NMD R2 Two-Toned

DEEL
Ik kan uren praten over sneakers en kleding. Vind mij met een camera of een koptelefoon op. Voor elk hiphop en techno feestje mag je me uitnodigen!