We zijn creatief bezig geweest. Het grootste deel van Daily Supply zijn diehard sneakerfreaks en dat wilde we laten zien.

Na een tamelijk verschrikkelijke release reeks van Nike wist ik wat ik wilde doen. Een Adidas Editorial maken. Dennis had net een nieuwe camera gekocht van zijn resell moneys dus we konden helemaal los gaan. We hebben de editorial geschoten in het pittoreske Vlissingen. Hier valt weinig tot niets te beleven en juist daarom leek het mij tof (en een uitdaging) om juist hier sneakerfoto’s te maken. We hebben twee vrienden (@yunggaddo & @dbakkerbcb) van Daily Supply gevraagd om mee te gaan en het is een succes geworden. Wat belangrijk bij deze shoot was, was dat het om Adidasjes ging die we gewoon echt heel tof vinden. Niet alleen de meest gehypte modellen maar een mooie mix tussen exclusives en originals. Enjoy!

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.