A$AP Rocky x Under Armour

Pretty Flacko is misschien wel de best geklede man van de afgelopen jaren. Street, dressed up of totaal over de top. Hij kan het hebben. Nu laat hij zijn ontwerp skills zien.

De bulky ‘ugly’ shoes zijn helemaal in. Voor mijn gevoel is Raf Simons met de Ozweego hiermee begonnen en nog steeds leader of the game. Bewonderaar van Raf, A$AP Rocky, heeft echt ook de ontwerp smaak te pakken en is de samenwerking aangegaan met sport merk Under Armour. Volgens hem sloot dit merk het beste aan op zijn visie. Persoonlijk vind ik het een toffe sneaker. Ik vind de ‘ugly’ shoe trend wel tof al zou ik er zelf niet snel op lopen.

Veel informatie over de sneaker is er nog niet want deze afbeelding is een gelekte foto tijdens een meeting.

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.