Contrast matter? Jazeker, want hoe valt dat mooi gefabriceerde kledingstuk anders op in deze jungle van merken tegenwoordig. 4530 heeft dit begrepen en heeft een keihard lookbook online gegooid.

Voor dit lookbook zijn ze afgereisd naar Belgie. Naar Luik om precies te zijn. Want daar staat een station dat beter in Valencia thuishoort als je het mij vraagt. Het is een kil en geometrisch bouwwerk dat zeer indrukwekkend is. 4530 staat bekend om de mooie stoffen en fijne kleuren, vandaar dat het contrast tussen de collectie en de locatie perfect is.4530

Waar ik persoonlijk heel erg fan van ben is de kleur groen die steeds terugkomt in de collectie. Persoonlijk heb ik deze specifieke kleur nog niet bij andere merken gezien en dit viel me dus meteen op. Er zijn dit seizoen een aantal nieuwe styles bijgekomen die we nog niet kende van het merk. Zo is de Miles, de trui hierboven, een zwaardere knit die verschrikkelijk zacht is (so i’ve been told….). Perfect voor de winter dus. En last but not least, caps zijn toegevoegd aan de collectie. Ik ben helemaal fan, maar ik ben misschien een beetje bevooroordeeld ;). Ik daag jullie uit mij ongelijk te geven dat deze collectie keihard is. Vergeet niet om hier alles op je gemakje te bekijken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

DEEL
Teveel schoenen om op te bergen, een hart dat sneller gaat kloppen bij elke nieuwe collectie van Supreme en Stone Island en ook nog eens een passie voor dry denim. Mijn inkomen gaat dus naar kleding inderdaad... Ik ben werkzaam in de modebranche en eet veel te vaak buiten de deur. En dan het liefst hamburgers en kreeft. Al deze passies bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat ik Daily Supply ben begonnen. Want zo kan iedereen een beetje meegenieten.